Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an
Taun: 1055 1056 1057 - 1058 - 1059 1060 1061

Taun ka-1058 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit