Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an 1100-an
Taun: 1071 1072 1073 - 1074 - 1075 1076 1077

Taun ka-1074 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit