Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1040-an 1050-an 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an 1100-an
Taun: 1075 1076 1077 - 1078 - 1079 1080 1081

Taun ka-1078 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit