Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 1060-an 1070-an 1080-an 1090-an 1100-an 1110-an 1120-an
Taun: 1091 1092 1093 - 1094 - 1095 1096 1097

Taun ka-1094 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit