Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1080-an 1090-an 1100-an 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an
Taun: 1111 1112 1113 - 1114 - 1115 1116 1117

Taun ka-1114 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit