Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1100-an 1110-an 1120-an 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an
Taun: 1128 1129 1130 - 1131 - 1132 1133 1134

Taun ka-1131 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit