Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 80-an 90-an 100-an 110-an 120-an 130-an 140-an
Taun: 111 112 113 - 114 - 115 116 117

Taun ka-114 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit