Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an 1190-an
Taun: 1157 1158 1159 - 1160 - 1161 1162 1163

Taun ka-1160 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit