Abad: abad ka-11 - abad ka-12 - abad ka-13
Dékade: 1130-an 1140-an 1150-an 1160-an 1170-an 1180-an 1190-an
Taun: 1166 1167 1168 - 1169 - 1170 1171 1172

Taun ka-1169 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit