Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1170-an 1180-an 1190-an 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an
Taun: 1198 1199 1200 - 1201 - 1202 1203 1204

Taun ka-1201 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit