Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1190-an 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an
Taun: 1218 1219 1220 - 1221 - 1222 1223 1224

Taun ka-1221 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit