Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1190-an 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an
Taun: 1224 1225 1226 - 1227 - 1228 1229 1230

Taun ka-1227 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit