Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an
Taun: 1232 1233 1234 - 1235 - 1236 1237 1238

Taun ka-1235 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit