Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an
Taun: 1241 1242 1243 - 1244 - 1245 1246 1247

Taun ka-1244 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit