Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1240-an 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an
Taun: 1275 1276 1277 - 1278 - 1279 1280 1281

Taun ka-1278 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit