Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1250-an 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an 1310-an
Taun: 1280 1281 1282 - 1283 - 1284 1285 1286

Taun ka-1283 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit