Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1260-an 1270-an 1280-an 1290-an 1300-an 1310-an 1320-an
Taun: 1295 1296 1297 - 1298 - 1299 1300 1301

Taun ka-1298 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit