Abad: abad ka-13 - abad ka-14 - abad ka-15
Dékade: 1310-an 1320-an 1330-an 1340-an 1350-an 1360-an 1370-an
Taun: 1344 1345 1346 - 1347 - 1348 1349 1350

Taun ka-1347 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit