Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1390-an 1400-an 1410-an 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an
Taun: 1419 1420 1421 - 1422 - 1423 1424 1425

Taun ka-1422 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit