Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1420-an 1430-an 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an
Taun: 1456 1457 1458 - 1459 - 1460 1461 1462

Taun ka-1459 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit