Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1430-an 1440-an 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an
Taun: 1461 1462 1463 - 1464 - 1465 1466 1467

Taun ka-1464 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit