Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an
Taun: 1482 1483 1484 - 1485 - 1486 1487 1488

Taun ka-1485 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit