Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1500-an 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an 1560-an
Taun: 1530 1531 1532 - 1533 - 1534 1535 1536

Taun ka-1533 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit