Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an 1560-an 1570-an
Taun: 1543 1544 1545 - 1546 - 1547 1548 1549

Taun ka-1546 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit