Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an 1560-an 1570-an 1580-an
Taun: 1548 1549 1550 - 1551 - 1552 1553 1554

Taun ka-1551 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit