Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1540-an 1550-an 1560-an 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an
Taun: 1568 1569 1570 - 1571 - 1572 1573 1574

Taun ka-1571 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit