Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 130-an 140-an 150-an 160-an 170-an 180-an 190-an
Taun: 157 158 159 - 160 - 161 162 163

Taun ka-160 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit