Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1570-an 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an 1620-an 1630-an
Taun: 1605 1606 1607 - 1608 - 1609 1610 1611

Taun ka-1608 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian édit

Nu babar édit

Nu pupus édit

Poé peré édit

Tumbu luar édit