Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1580-an 1590-an 1600-an 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an
Taun: 1610 1611 1612 - 1613 - 1614 1615 1616

Taun ka-1613 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit