Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1600-an 1610-an 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an
Taun: 1629 1630 1631 - 1632 - 1633 1634 1635

Taun ka-1632 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit