Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1620-an 1630-an 1640-an 1650-an 1660-an 1670-an 1680-an
Taun: 1656 1657 1658 - 1659 - 1660 1661 1662

Taun ka-1659 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian Édit

Nu babar Édit

Nu pupus Édit

Poé peré Édit

Tumbu luar Édit