Abad: abad ka-16 - abad ka-17 - abad ka-18
Dékade: 1660-an 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an
Taun: 1695 1696 1697 - 1698 - 1699 1700 1701

Taun ka-1698 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit