Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an
Taun: 1711 1712 1713 - 1714 - 1715 1716 1717

Taun ka-1714 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit