Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an 1760-an
Taun: 1731 1732 1733 - 1734 - 1735 1736 1737

Taun ka-1734 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit