Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an 1760-an 1770-an
Taun: 1744 1745 1746 - 1747 - 1748 1749 1750

Taun ka-1747 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit