Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an 1760-an 1770-an 1780-an
Taun: 1750 1751 1752 - 1753 - 1754 1755 1756

Taun ka-1753 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit