Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1740-an 1750-an 1760-an 1770-an 1780-an 1790-an 1800-an
Taun: 1767 1768 1769 - 1770 - 1771 1772 1773

Taun ka-1770 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit