Abad: abad ka-1 - abad ka-2 - abad ka-3
Dékade: 160-an 170-an 180-an 190-an 200-an 210-an 220-an
Taun: 193 194 195 - 196 - 197 198 199

Taun ka-196 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit