Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 170-an 180-an 190-an 200-an 210-an 220-an 230-an
Taun: 202 203 204 - 205 - 206 207 208

Taun ka-205 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit