Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 180-an 190-an 200-an 210-an 220-an 230-an 240-an
Taun: 211 212 213 - 214 - 215 216 217

Taun ka-214 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit