Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 190-an 200-an 210-an 220-an 230-an 240-an 250-an
Taun: 222 223 224 - 225 - 226 227 228

Taun ka-225 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit