Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 200-an 210-an 220-an 230-an 240-an 250-an 260-an
Taun: 229 230 231 - 232 - 233 234 235

Taun ka-232 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit