Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 230-an 240-an 250-an 260-an 270-an 280-an 290-an
Taun: 265 266 267 - 268 - 269 270 271

Taun ka-268 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit