Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 240-an 250-an 260-an 270-an 280-an 290-an 300-an
Taun: 269 270 271 - 272 - 273 274 275

Taun ka-272 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit