Abad: abad ka-2 - abad ka-3 - abad ka-4
Dékade: 250-an 260-an 270-an 280-an 290-an 300-an 310-an
Taun: 279 280 281 - 282 - 283 284 285

Taun ka-282 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit