Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 270-an 280-an 290-an 300-an 310-an 320-an 330-an
Taun: 304 305 306 - 307 - 308 309 310

Taun ka-307 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit