Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 290-an 300-an 310-an 320-an 330-an 340-an 350-an
Taun: 318 319 320 - 321 - 322 323 324

Taun ka-321 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit