Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 310-an 320-an 330-an 340-an 350-an 360-an 370-an
Taun: 337 338 339 - 340 - 341 342 343

Taun ka-340 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit