Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 330-an 340-an 350-an 360-an 370-an 380-an 390-an
Taun: 358 359 360 - 361 - 362 363 364

Taun ka-361 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit