Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 340-an 350-an 360-an 370-an 380-an 390-an 400-an
Taun: 374 375 376 - 377 - 378 379 380

Taun ka-377 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit